Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dansksportsmedicin.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Mød redaktionen – Dansk Sportsmedicin

Redaktionen består på nuværende tidspunkt af følgende personer:

Image 1

Eva Rudjord Therkildsen:

Ansvarshavende redaktør (delt ansvarspost) og hovedansvarlig for podcasts.

Eva er læge og i gang med en Ph.D. i muskeloveraktivitet (fra atlet til patientperspektiv) ved Institut for Neurovidenskab på Københavns Universitet. Eva har taget del i DIMS’s bestyrelsesarbejde i flere år og har en særdeles bred idrætsmedicinsk interesse – hvorfor Eva engagerer sig i såvel forskning, undervisning, sundhedspolitik og sociale aktiviteter, så længe det dufter af fysisk aktivitet!

Image 2

Henrik Riel:

Ansvarshavende redaktør (delt ansvarspost) og hovedansvarlig for artikler.

Henrik er fysioterapeut og har en ph.d. fra Aalborg Universitet. Han er ansat som postdoc på Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet og som adjunkt på fysioterapeutuddannelsen på UCN. Henriks forsknings- og interesseområder er styrketræning som behandling af muskuloskeletale lidelser, træningscompliance og smerte.

Image 3

Jacob Rudjord Therkildsen:

Redaktionsmedlem; hovedansvar for hjemmeside/nyhedsmail med medansvar for det samlede indhold.

Jacob er nyuddannet læge fra Aarhus Universitet og i gang med en ph.d. i nyrefysiologi ved Institut for Biomedicin (AU). Jacob har både personlig og faglig interesse for idrætsmedicin. Herudover har han god kendskab til IT og har tidligere stået for opbygning, opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside

Image 4

Christian Lund Straszek:

Redaktionsmedlem; hovedansvar for Social media.

Christian er fysioterapeut og han forventes at forsvare sin ph.d. i januar 2024 ved Aalborg Universitet. Christian er ansat ved Fysioterapeutuddannelsen hos UCN i Aalborg og er tilknyttet forsker ved Center for Almen Medicin ved Aalborg Universitet. Christians primære forsknings og interesseområder er forekomst af smerter i muskler og led blandt unge. Christian har desuden bedrevet forskning indenfor esport og padel.

Image 5

Thomas Wagenblast Mayntzhuse:

Redaktionsmedlem; Instagram og PR

Thomas er læge og arbejder i en introstilling i akutmedicin på Sjællands Universitetshospital Køge. Under medicinstudiet har han forsket i sportsmedicin og er ved at starte en Ph.D. med fokus på ACL skader hos motionister og atleter. Thomas har en særlig stor personlig og forskningsmæssig interesse for styrketræning og fodbold.